Oisterwijks Kamerkoor genomineerd voor cultuurprijs 2014

De Tiliander - Den Boogaard cultuurprijs voor de gemeente Oisterwijk werd op 13 maart voor de vierde keer uitgereikt.

Uit ruim 60 voordrachten was het Oisterwijks Kamerkoor o.l.v. Peter van Aerts door de jury van voor deze prijs genomineerd.

De cultuurprijs is bestemd voor een ingezetene of organisatie uit de gemeente Oisterwijk die zich voor het culturele leven in de ruimste zin van het woord binnen de gemeente in 2014 inzet of heeft ingezet in de disciplines dans, theater, beeldende kunsten, muziek, audiovisuele media, literaire kunst en/of behoud cultureel erfgoed. De culturele prestaties moeten van aantoonbaar belang zijn voor de Oisterwijkse gemeenschap.

In overweging wordt door de jury meegenomen: innovatieve aspecten, vormen van samenwerking, eventueel multidisciplinair karakter, publieksbereik en de kwaliteit van de prestatie.

Inmiddels is de winnaar bekend. Het Oisterwijks Kamerkoor feliciteert 'Schaduwspel' van harte met de overwinning.

Hieronder het lovend juryrapport voor het Oisterwijks Kamerkoor. Wij zijn er trots op dat we tot de 5 genomineerden behoorden!