Concertagenda

Zondag 3 juni 2018
etrus en Pauluskerk
Vierwindenlaan 11 in Tilburg

De vrouw centraal; een ode aan de vrouw

Moeder, dame, feeks, gemalin, juffrouw, oma, meisje, wijf. De vrouw: bezongen, heimelijk begeerd of openlijk bewonderd. Hoe zou de wereld eruit zien zonder vrouwen? Kunnen we vrouwen missen in onze maatschappij? Wij denken van niet en daarom is het tijd voor een Ode aan de vrouw!

Op zondag 3 juni heeft u de kans om een concert van het Oisterwijks Kamerkoor bij te wonen. Het koor vierde afgelopen jaar haar 25-jarig bestaan en wordt sinds de oprichting geleid door Peter van Aerts. Deze keer zijn van verschillende componisten, zoals Monteverdi, Hollanders, Prt, Britten en Raskin, werken gekozen die op de een of andere manier de vrouw als thema hebben. Maak kennis met Arianna, Maria, Rose, Laura, Phyllis, Amaryllis, April en Sylvia en geniet van de afwisseling en verrassing die het concert u te bieden heeft. Op 3 juni bent u van harte welkom in de Petrus en Pauluskerk aan de Vierwindenlaan 11 in Tilburg. Het concert begint om 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de entree en kosten 13,00. U kunt ook in de voorverkoop kaarten reserveren door een mail te sturen naar reserveren@oisterwijkskamerkoor.nl of door telefonisch contact op te nemen met nummer 013-5442089. In de voorverkoop kosten de kaarten slechts 11,00.

Graag tot ziens.

U bent van harte welkom!

Ontbrekende informatie volgt z.s.m.

OKK affiche 2011.jpg (41026 bytes) OKK_affiche_19_juni__2011_WEB.jpg (113055 bytes)

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de OKK concerten.

Deze concertagenda wordt regelmatig bijgewerkt. Maar niet alle informatie is ruim van te voren bekend.

Het kan dus voorkomen dat een datum of tijdstip pas kort voor het concert in deze agenda verschijnt. Onze excuses hiervoor.