Lid worden?

Het Oisterwijks Kamerkoor heeft momenteel plaats voor:

1 tenor en 1 bas ......1 tenor en 1 bas ......1 tenor en 1 bas ......1 tenor en 1 bas ......1 tenor en 1 bas ......1 tenor en 1 bas ......1 tenor en 1 bas ......1 tenor en 1 bas ......

Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Repetitie
:
Woensdagavond 19.45 uur - 22.00 uur (tijdens de schoolvakanties is er geen repetitie)
Locatie: De Coppele, Willem de Zwijgerlaan 59, Oisterwijk (ingang aan de Prunusstraat)

Heeft u zin in een muzikale uitdaging? Heeft u zangervaring en kunt u grotendeels zelfstandig uw koorpartij instuderen?

Neemt u dan voor meer informatie contact op met:

Mirelle Voskes
Van Sasse van IJselstraat 8
5041 BL Tilburg
E-mail: voorzitter@oisterwijkskamerkoor.nl

Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek en een stemtest bij de dirigent en een van de bestuursleden. Ook ge´nteresseerde zangers van een andere stemsoort zijn van harte welkom om een repetitie bij te wonen; een afspraak kan gemaakt worden via het secretariaat.

U bent van harte welkom!

setstats